akce čištění čaker 10.7.2015

30.06.2015 12:25

 

Pro velký zájem opět vyhlašuji AKCI čištění čaker v 5-ti působeních (odblokování, čištění, harmonizace a 2x léčivá energie).

 

Prvních 10 zájemců dostane balíček čištění čaker za akční cenu 250,- Kč. Běžná cena je 500,- Kč

Tohoto působení se mohou zúčastnit všichni, kdo se cítí ve stresu, bez energie po nemoci, se zdravotními i psychickými potížemi.

 

A co získáte po čištění čaker, harmonii těla i duše? Vaše zdravotní potíže se zmírní nebo zcela vymizí. Budete plní energie a radosti. Vaše mysl se zklidní a budete moci řešit každodenní situace konstruktivně.

 

Léčení na dálku

je stejně účinné jako při osobním kontaktu. Je vhodné pro všechny, kdo nemají možnost přijet osobně nebo jsou časově vytížení.

 

Balíček 5-ti léčivých procesů

Tento balíček zahrnuje odblokování čaker, čištění čaker, harmonizaci čaker a 2x doplňování léčivé energie.

Těchto 5 léčivých procesů se jednotlivě provádí obden. Je vhodný pro všechny, kteří chtějí své potíže řešit do hloubky.

Energii posílám zesílenou přes křišťál a tak během celé délky léčení se mohou na nějakou chvíli vaše zdravotní potíže mírně zhoršit. Ale je to běžná reakce na silnou léčivou energii a následné čištění. Jakmile se ve vás energie ustálí potíže vymizí.

 

Jak postupovat v případě zájmu o léčení na dálku

Objednejte se mi na email, kde napíšete své celé jméno, datum narození, bydliště a účast potvďte platbou na účet do 10.7. Dny a hodiny léčení si domluvíme individuálně.  ZAČÍNÁME 10.7.

 

Během energetického působení a po skončení terapie budeme ve spojení, abychom mohli zkonzultovat výsledky léčení. Je pro mě velmi důležitá zpětná vazba, abych mohla vyhodnotit průběh léčení a popřípadě se domluvit na dalším pokračování v léčení.

 

Pokyny k léčbě na dálku

Najděte si klidné místo, kde nebudete nikým a ničím rušeni po dobu 20 min.

Vyvětrejte pokoj, ve kterém budete přijímat léčivé energie. Můžete si atmosféru zpříjemnit zapálenou svíčkou, vonnou tyčinkou i tichou meditační hudbou.

Ve stanovený čas si lehněte nebo sedněte tak aby se vám nekřížili ruce ani nohy. Je to proto, aby energie mohla volně proudit vaším tělem bez překážek. Pozorujte svoje tělo jak je uvolněné. Citlivější lidé mohou pociťovat jemné mravenčení, teplo i chlad občas i mírnou bolest různě na těle. Ničeho se neobávejte a nechte to plynout. To jsou obvyklé reakce na léčivou energii, které brzy odezní.

Po uplynutí 20min je léčení ukončeno, ale můžete ještě pár minut setrvat v relaxačním stavu.

Až procitnete z relaxačního stavu do Tady a Teď nedělejte žádnou namáhavou práci. Dobíhají totiž ještě v těle léčivé procesy kdy je zapotřebí být par hodin v klidovém stavu. Doporučuji dostatek tekutin ve formě neslazeného čaje, nebo vody 1,5l. Tekutiny mají v tomto případě tu moc na sebe vázat škodliviny a snadněji je vylučovat z těla pryč.

V případě déle přetrvávajících obtížích mě neprodleně kontaktujte na e-mail.