Tajemství

29.09.2014 10:06

dokument The secret - Tajemství zákona přitažlivosti

 

země: Austrálie / Spojené státy Americké

rok: 2006

délka: 90 minut

Obsah filmu:

Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie. Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespear, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven… A poprvé v historii toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.

Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filosofů úspěchu pod vedením australské dokumentaristky Rhodny Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje. 

Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, dává možnost nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu i vám. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. Tento film znamená revoluci v osobním rozvoji.


Film můžete shlédnout na odkazu níže:

www.youtube.com/watch?v=j6cRB4hb3mg